Tattoo shop Hoogstraten

Ben je op zoek naar een goede tattoo shop in Hoogstraten? Dan ben je bij The Tattoo Club Hoogstraten aan het juiste adres. Elke maand verwelkomen wij twee internationale guest artists in onze gezellige shop. Zo kunnen we je altijd in contact brengen met een artiest die echt bij jou past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of maak een afspraak via onze website!

Onze tattoo shop in Hoogstraten

Wij verwelkomen je graag in onze tattoo shop in Hoogstraten, gelegen in de provincie Antwerpen. Je kunt bij ons zes dagen in de week terecht voor een afspraak. Wil je een kleine tattoo? Dan kunnen we ook ’s avonds tijd voor je maken. Ons doel is zorgen dat jij met een fijn gevoel in onze gezellige shop zit en pas weg gaat als je 200% tevreden bent.

Stijlen en specialismes

Doordat wij elke maand twee professionele tattoo artists uitnodigen in onze tattoo shop in Hoogstraten zijn wij van alle markten thuis. We inviten zowel mannelijke als vrouwelijke tattoo artists met specialisaties in verschillende groottes en stijlen. Denk aan realistisch, fine-line, full sleeve en nog veel meer. We zorgen dat we altijd de beste tatoeëerder aan jou koppelen. Wanneer je bij ons een afspraak in plant bespreken we al jouw wensen. Op basis hiervan zoeken wij een artist voor jou uit en plannen we de sessie. De artist maakt vervolgens een uniek design speciaal voor jou. Heb je een oude tattoo waar je niet tevreden mee bent? Ook voor cover ups kun je bij ons terecht.

Tattoo Shop Hoogstraten

Kom langs in onze shop!

Wil je meer weten over onze tattoo shop in Hoogstraten? Neem gerust contact met ons op. Je bent ook altijd welkom om langs te komen in onze shop en samen de mogelijkheden te bespreken. We helpen en inspireren je graag!