Faq

Frequently Asked Questions

Heb je vragen over het laten zetten van een tattoo of over onze tattooshop? Bekijk onze veel gestelde vragen hieronder. Zit jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

In België is er geen officiële leeftijdsgrens voor het laten zetten van een tattoo. Voor minderjarigen geldt wel dat zij toestemming nodig hebben van hun ouders. Zij vallen namelijk nog onder het ouderlijk gezag.

Voor en tijdens het zetten van een tattoo bespreken we alles goed en zorgen we voor de beste voorbereiding. In een enkel geval kan het gebeuren dat er na het zetten iets mis is met je tattoo, of je bijvoorbeeld een allergische reactie hebt. Neem dan meteen contact met ons op en kom langs in de shop. Ook na het zetten van je tattoo staan we voor je klaar.

Elk project is natuurlijk uniek. Om je een idee te geven van de kosten hebben we richtprijzen opgesteld. Een klein project boek je vanaf €100, een dagsessie zal ongeveer €800 kosten. Bij meerdere dagsessies krijg je korting.

Zoals gezegd is elk project uniek. Wil je een volledige sleeve laten zetten? Daar hebben we doorgaans 5 dagsessies voor nodig.

  • 1 voor binnenkant voorarm
  • 1 voor buitenkant voorarm
  • 1 voor binnenkant bovenarm
  • 2 voor buitenkant bovenarm