Onze shop

Onze tattoo shop in Hoogstraten

Als je op zoek bent naar een goede tattoo shop in de provincie Antwerpen, ben je sinds september 2021 bij The Tattoo Club Hoogstraten aan het juiste adres.

Wij, Ken en Karen, verwelkomen je 6/7 in onze gezellige tattoo shop die ideaal gelegen is tussen Antwerpen en Nederland.

We brengen je in contact met de artiest die het beste bij jou past en gaan door tot jij 200% tevreden bent.

Waarom Tattoo Club Hoogstraten?

The process

Uitleg dagsessie

Stap 1 - Intake

Jij komt toe om 10.00 uur en in de eerste fase ga je samenzitten met de artiest om je project te bespreken, je ideeën voor te stellen, je verhaal te doen, eventueel wat referentiefoto's/voorbeelden te laten zien. Zo begrijpt de artiest zeer goed wat jij wilt.

Stap 2 - Voorbereiding

In de volgende fase neemt de artiest zijn tekenprogramma erbij en gaat, volledig in samenspraak met jou, jouw design ontwerpen. Uiteraard gaat hij je ook begeleiden, want als professional en creatieve duizendpoot hoort hij dat ook te doen. Door die wisselwerking tussen jou en de artiest ontstaat er een design dat 100% naar jouw wensen is.

Stap 3 - Tattooeren

Als dat in orde is, wordt de stencil gemaakt. Die blueprint wordt op je huid geplakt en dan is het tatoeëren tot het stuk piccobello is afgewerkt. (Als dat haalbaar is op 1 dagsessie natuurlijk). Jullie nemen af en toe een pauze om even iets te eten en/of een luchtje te scheppen.

Stap 4 - Herstel

Een dagsessie duurt gemiddeld tot 18.00 uur. Soms is de artiest wat vroeger klaar, soms duurt het wat langer. Het maakt niet uit hoe laat het uiteindelijk wordt, je stapt gegarandeerd de shop buiten met een perfect afgewerkte tattoo! Ook de aftercare vinden wij erg belangrijk. Heb je tijdens je herstel vragen of heb je een allergische reactie? Kom langs in onze shop, dan helpen we je verder.

Als je graag een afspraak wilt maken, gaan we op zoek naar een geschikte datum en kunnen we alles inplannen. Ook als je graag op een korte tijdspanne een sleeve wilt laten zetten, bespreken wij met jou wat er haalbaar is. We plannen dat samen zo ideaal mogelijk in.

Richtprijzen

WHAT DOES IT COST?

Klein project

vanaf:
100
  • Uniek design
  • Goede begeleiding
  • Korte wachtlijst

Dagsessie

richtlijn
800
  • Uniek design
  • Goede begeleiding
  • Mogelijk op korte termijn
Populair

Uurtarief

100
  • Uniek design
  • Goede begeleiding
  • Korte wachtlijst

Contact us

Heb je nog extra vragen? Shoot!

The Tattoo Club Hoogstraten