Tattoo shop Antwerpen

Ben je op zoek naar een goede tattoo shop in regio Antwerpen voor jouw tattoo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. The Tattoo Club Hoogstraten werkt met een uniek concept waarbij maandelijks twee internationale guest artists worden uitgenodigd. Zo zorgen we altijd voor een perfecte match tussen jou en je tattoo artist! Kom langs in onze shop of maak een afspraak online!

Onze unieke tattoo shop in regio Antwerpen

Wij verwelkomen je graag in onze tattoo shop in regio Antwerpen. Wanneer je bij ons binnenstapt merk je meteen het huiselijke en persoonlijke gevoel. Wij werken met internationale guest artists die elk een maand bij ons in de shop tatoeëren. Wil jij een tattoo laten zetten? Kom dan langs en we bespreken samen de mogelijkheden.

Elke stijl en iedere grootte

Door ons unieke concept zijn wij van alle markten thuis. We inviten zowel mannelijke als vrouwelijke tattoo artists. Elk heeft zijn of haar eigen specialiteit. Zo kun je bij ons terecht voor realisme, fine-line, een full-sleeve en nog veel meer. We gaan in gesprek en werken jouw wensen en ideeën uit. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de perfecte artist match voor jou en plannen we een sessie in. De artist maakt vervolgens een uniek design, speciaal ontworpen voor jou. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens het tatoeëren en in onze shop. We zijn pas tevreden als jij 200% tevreden met je tattoo. Heb je een eerdere tattoo waar je niet meer tevreden mee bent? Je kunt ook bij ons terecht voor cover-ups.

Zien we je in onze shop?

Wil je meer weten over ons unieke concept? Neem gerust contact met ons op. Je bent ook altijd welkom in onze tattoo shop in regio Antwerpen! We bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Tattoo Shop Antwerpen