Onze stijlen

Dit is wat we kunnen

Elke maand nodigen we internationale tattoo artists  in onze tattoo shop. We inviten zowel mannelijke als vrouwelijke tattoo artists met specialisaties in verschillende groottes en stijlen. Hierdoor zijn we van alle markten thuis!

volledig been tattoo

Volledige rug, borst of been tattoo

Wil jij een full back, chest of leg piece, maar heb je geen zin om een jaar te wachten voor het volledig klaar is? Bij ons kan je terecht voor kwaliteitsvolle projecten op korte termijn. We bespreken heel graag jouw ideetjes en fantasieën en maken er graag werkelijkheid van!

cover up tattoo

Cover-up tattoo

Loop je rond met een tattoo waarvan je niet (meer) tevreden bent of die niet meer bij je past? Een aantal keer per jaar nodigen wij artiesten uit die heer en meester zijn in cover-ups. Samen met hen bekijken we of en hoe we je oude tattoo kunnen veranderen, bedekken of verdoezelen met een nieuwe tattoo.

Bekijk stijl

realisme tattoo

Realistische tattoo

Al onze artiesten zijn master in het realisme, dat wil zeggen 3D en dieptezicht at full force! Denk aan een portret, een huisdier, voorwerp of zelfs landschap. Wil jij dus iets realistisch met veel details en diepte? Hook us up! .

Bekijk stijl

sleeve tattoo

Animal tattoo

Animal tattoos worden in verschillende stijlen gezet. Voor zowel de outlines alleen als voor een realistische foto kan je bij ons terecht! Een tattoo van een leeuw of een tijger is bijvoorbeeld een echt prestigeproject!

Bekijk stijl

fine line tattoo

Fineline tattoo

Wil jij een hele fijne tattoo? Hou je niet van een bombastische of grote tattoo? Ook daarvoor kan je zonder twijfel bij ons terecht. Buiten de grote werken die onze artiesten zetten, zijn ze ook keien in fijne en gedetailleerde tattoos!.

Bekijk stijl

mandala tattoo

Mandala tattoo

Hou je van mandala's en dotwork tattoos? Wij hebben jaarlijks altijd artiesten die naast realisme ook deze stijl te baas kunnen!

Contact us

En als je nog extra vragen hebt, shoot!

The Tattoo Club Hoogstraten