Tattoo shop Wuustwezel

Zoek je een goede tattoo shop in regio Wuustwezel? Kom langs bij The Tattoo Club Hoogstraten. Wij werken met een uniek concept waardoor we altijd de perfecte tattoo artists voor jou hebben. Elke maand nodigen we twee guest artists uit. We bespreken jouw wensen en gaan op zoek naar de perfecte match voor jou. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of maak een afspraak via onze website!

Onze tattoo shop in regio Wuustwezel

De deur van onze tattoo shop in regio Wuustwezel staat altijd open. Je bent welkom om binnen te lopen en samen de mogelijkheden te bespreken. Op basis daarvan kunnen we een afspraak inplannen. We zijn zes dagen in de week open voor sessies. Wil je een kleine tattoo? Dan kunnen we ook ’s avonds een sessie voor je inplannen. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in onze shop en met een gerust gevoel je tatoeage laat zetten. Daarom bespreken we vooraf altijd jouw wensen. Zo weten we wat jij verwacht en gaan wij door tot jij 200% tevreden bent.

Stijlen en specialismes

Elke maand nodigen wij twee professionele tattoo artists in onze tattoo shop in regio Wuustwezel. Hierdoor zijn wij van alle markten thuis. We nodigen zowel mannelijke als vrouwelijke tattoo artists uit. Onze tatoeëerders zijn gespecialiseerd in alle groottes en stijlen. Wanneer je met ons jouw ideeën besproken hebt gaan wij op zoek naar de perfecte artist voor jou. We plannen een sessie en de artist ontwerpt een uniek design speciaal voor jou. Of je nu op zoek bent een tattoo shop voor realisme, fine-line, een kleine tattoo of juist een full sleeve, bij ons ben je aan het juiste adres. Heb je een oude tattoo waar je niet tevreden mee bent? Ook voor cover ups kun je bij ons terecht.

Tattoo Shop Wuustwezel

Kom gerust langs

Wil je meer weten over onze tattoo shop in regio Wuustwezel en ons concept? Neem gerust contact met ons op. Je bent ook welkom om binnen te lopen en de samen de mogelijkheden te bespreken. We inspireren je graag!