Tattoo shop Breda

Op zoek naar een goede tattoo shop in de buurt van Breda? Maak kennis met The Tattoo Club Hoogstraten. Wij werken met een uniek concept waarbij we elke maand twee guest artists uitnodigen in onze shop. Zo hebben we altijd de perfecte tattoo artist voor jouw tatoeage. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of maak direct een afspraak!

Onze unieke tattoo shop vlakbij Breda

Wij verwelkomen je graag in onze gezellige tattoo shop op korte afstand van Breda. Wij werken met internationale guest artists die elk een maand lang in onze shop werken. Hierdoor zijn wij van alle markten thuis. Heb jij een bepaalde stijl of tattoo in gedachten? Kom dan gerust langs en we werken samen het idee uit. Op basis van het gesprek zoeken wij de beste tattoo artist voor jou en plannen we een sessie.

Elke stijl in huis

Doordat wij met veel verschillende artiesten werken kun je voor elke stijl bij ons terecht. We hebben zowel mannelijke als vrouwelijke tatoeëerders in onze shop. Elk van deze artiesten heeft zijn eigen stijl. Realisme, fine-line of een full-sleeve, je kunt voor alles bij ons terecht. Op basis van jouw wensen koppelen we je aan een tattoo artist. Deze maakt vervolgens een uniek design, speciaal voor jou. Ons doel is dat jij je thuis voelt in onze shop en pas weggaat als je 200% tevreden bent. Heb je een eerdere tattoo waar niet meer tevreden mee bent? Ook daarmee helpen we je graag. Voor cover-ups ben je ook bij ons aan het goede adres.

Kom langs!

Benieuwd geworden naar ons concept en wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kom langs in onze tattoo shop in regio Breda. Of neem contact met ons op! We helpen en inspireren je graag.

Tattoo Shop Breda