Tattoo shop Brasschaat

Zoek je een goede tattoo shop in regio Brasschaat? Maak
kennis met The Tattoo Club Hoogstraten! Wij werken met een uniek concept voor
jouw perfecte tattoo. Elke maand nodigen wij twee internationale guest artists
uit in onze shop.

Onze stijlen en specialismes

De tattoo artists die wij inviten in onze shop hebben elk hun eigen stijl en specialisme. Hierdoor zijn wij van alle markten thuis. We nodigen zowel mannelijke als vrouwelijke artiesten uit. Wanneer je met ons jouw ideeën besproken hebt gaan wij op zoek naar de perfecte artist voor jou. We plannen een sessie en de artist ontwerpt een uniek design speciaal voor jou. Of je nu op zoek bent een tattoo shop voor realisme, fine-line, een kleine tattoo of juist een full sleeve, bij ons ben je aan het juiste adres. Heb je een oude tattoo waar je niet tevreden mee bent? Ook voor cover ups kun je bij ons terecht.

Onze gezellige tattoo shop in regio Brasschaat

We verwelkomen je graag in onze gezellige tattoo shop in regio Brasschaat. Onze deur staat zes dagen in de week open. Wanneer je onze shop binnenloopt merk je meteen het huiselijke en persoonlijke gevoel. We vinden het belangrijk dat jij met een fijn en comfortabel gevoel je tattoo laat zetten. Ons doel is zorgen dat jij voor 200% tevreden bent met jouw tatoeage. Heb je een oude tattoo waar je niet meer tevreden mee bent? We helpen je graag met een cover-up.

Kom langs in onze shop!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een tattoo? Kom langs in onze tattoo shop in regio Brasschaat. We bespreken graag samen jouw wensen en mogelijkheden. Loop binnen voor een gesprek of maak meteen een afspraak!

tattoo shop brasschaat