Animal tattoo

Animal tattoo

Echte prestigeprojecten

Wil je een tattoo van je huisdier of juist van een krachtig figuur zoals een leeuw of tiger? Ook dan kun je bij ons terecht! We zetten animal tattoos in verschillende stijlen, zo hebben we altijd het perfecte ontwerp voor jouw tattoo.

Tijger of leeuw tattoo

Een tijger of leeuw tattoo is natuurlijk echt een prestigeproject. We bespreken samen de beste locatie van de tattoo, de stijl en het ontwerp. Regelmatig hebben we artiesten in onze shop die expert zijn in realistische tijger of leeuw tattoo.  

Honden tattoo

Wil je liever een kleine tatoeage van je huisdier? Dat kan! Een outline animal tattoo is ook mogelijk. Op basis van een foto maken we een outline katten of honden tattoo. Zo draag je je jouw trouwe viervoeter altijd bij je. Natuurlijk is een tattoo van een ander dier ook mogelijk!

Plan jouw sessie in!

Wil je een animal tattoo laten zetten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent altijd welkom in onze shop om je ideeën te bespreken. Heb je vragen vooraf? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen. We staan klaar om je te inspireren en adviseren.